dimecres, de març 14, 2007

POLÍTICA ASSISTENCIAL I SANITÀRIA.

La primera ponència del congrés del dissabte va ser sobre la política assistencial i sanitària. En aquest apartat hem de denunciar que en quatre anys, tot i la cessió dels terrenys, el 3r. CAP encara no ha entrat en funcionament i la darrera promesa d'entrada en funcionament que era per el mes d'abril no es podrà complir. A banda d'aquest retard ja cal començar a pensar en el 4rt. CAP per a Rubí i que des de CIU volem ubicar al barri de Ca n'Oriol.

La construcció d'una residència de dia per a la gent gran en el barri de Can Fatjó i Sant Jordi Parc i planificar amb detall les necessitats de residència permanent per a la nostra gent gran, tenint en compte la gent gran d'avui i la de demà.

Un altre aspecte que es va tractar va ser la voluntat decidida per potenciar la Finca Font del Ferro com a eina per a la integració i acollida als nois i noies amb minusvalies, caldria apostar per una mercantilització major d'aquesta empresa, seguint el model d'altres institucions semblants que funcionen arreu del país, que permet oferir més places i la futura inserció en el món laboral.

Atenció especial va rebre la necessitat d'incrementar el nombre de places d'escoles bressol municipals a Rubí i de concretar les necessitats presents i futures així com confeccionar un Pla d'Inversions vinculant per a construir-les en els propers quatre anys. També es va tractar la problemàtica dels horaris i la possibilitat d'ubicar-les en els polígons industrials. Aquests van ser alguns dels temes tractats en la primera part de la ponència sobre les persones en els propers dies anirem detallant altres propostes en aquest àmbit.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola Xavier,

Ja que sou els responsables del transport a Rubí, per quan teniu previst equipar la ciutat amb carrils bici?Heu posat aparcaments per a bicis però i els carrils?Algo falla....

Anònim ha dit...

Hola que no contesta ningú a això, penso que és important!!

Xavier Reinaldos ha dit...

Entenc que la invitació és de parlar dels carrils bici, en aquest sentit especificar que sí que tenim voluntat de crear-los, de fet en alguna àrea de la Ctra. Terrassa, en la part posterior hi ha alguna zona habilitada, el procés requereix d'una acció urbanística decidida i també tenir en compte els desnivells de la nostra ciutat que no són pocs.

Anònim ha dit...

Xavier,

El carril que comentes és el que està tocar a la riera que no arriba ni a un kilòmetre no?Que hi hagi al nostre poble desnivells no vol dir que no es puguin posar zones de carril bici...bueno suposo que no hi ha cap intenció de fer carrils bici, seguirem amb col·lapsant la ciutat de cotxes i contaminació acústica....tot una llàstima....ja que si anem en bici, per la calçada seria tot un perill....

Xavier Reinaldos ha dit...

Sí que volem fer carrils bici, però primer hem de transformar la Ctra. Terrassa en un sol sentit de circulació, i després urbanitzar-la, voreres noves i carrils bici nous. El mateix a la Ctra. Sabadell, on per cert amb les noves obres a la zona mútua no es va aprofitar per fer-ho l'any 2001-2002.