dimecres, d’abril 18, 2007

COMPROMÍS AMB TU.

Aquest és l'eslògan de CIU per a les properes eleccions municipals arreu de Catalunya i que manifesta la voluntat de la gent de CIU de comprometre'ns amb els nostres ciutadans. Volem treballar per millorar la qualitat de vida dels rubinencs en el nostre cas. Compromís amb tu és més que un eslògan, és una declaració de principis de com i perquè la gent de CIU fa política, la persona de sempre ha estat el centre de la nostra atenció. La persona de forma individual i com a col·lectiu és la raó de ser de l'acció de CIU a tot Catalunya, una acció transformadora, de construcció de país tenint la persona com a objectiu prioritari.
A les properes eleccions hi concorren moltes formacions polítiques, i a Rubí en particular es parla de 9 o 10 candidatures, totes aportarem projectes urbanístics, obra palpable, ciment en definitiva. Fins i tot coincidirem en els equipaments i les ubicacions més idònies, llavors quina és la diferència?.
La diferència està en el per què i en el com fem les coses. La diferència està en un conjunt de valors i actituds que defineixen la forma d'actuació política. La diferència es troba en com es gestiona un equipament, en quina política de subvencions es porta a terme, en quin grau d'intervenció i control polític es vol exercir sobre les entitats associatives, en definitiva en quins són aquells valors i actituds sota els quals entenem que s'ha de construir una societat lliure.