dijous, de juliol 26, 2007

1r. INCOMPLIMENT.

En el Ple de dilluns 23 de juliol, CIU va presentar una moció per posar en marxa els mecanismes urbanístics i facilitar el terreny on s'ha d'ubicar el 4rt. CAP al barri de Ca n'Oriol. Des de el govern (PSC i ERC) no es va voler entendre la moció que era molt clara, demanar als serveis de territori que d'una vegada per totes marquin l'emplaçament exacte del 4rt. CAP; en segon lloc adequar urbanísticament el terreny, modificació del Pla General, usos i titularitat i en tercer lloc cedir el terreny al govern de la Generalitat i negociar la seva incorporació als pressupostos per l'any 2008.

Hem presentat aquesta moció per un compromís electoral de CIU i pràcticament de tots els partits, està al pacte de govern municipal i en darrer terme amb l'experiència del tercer CAP, projecte de l'any 2003 en construcció des de el 2005 i que previsiblement es farà la seva inauguració al novembre d'enguany o agafem embranzida o el 2011 el 4rt. CAP no serà una realitat.

Gran sorpresa de CIU quan qui contesta la moció no és el regidor d'urbanisme, ni l'alcaldessa que té les competències de planificació urbanística, ho fa la regidora de serveis personals i ve a dir que no ens fa falta programar un 4rt. CAP a Rubí, que això s'ha de fer amb un estudi de necessitats, que un CAP pot donar servei fins a 30.000 habitants i que no estarà previst pel 2008 i que ens hem d'esperar a l'aprovació del POUM (Pla General d'Urbanisme, dos anys per la seva aprovació mínim).

Crec que els que van elaborar el programa del PSC i el pacte de govern amb ERC no es van escoltar a la regidora de serveis personals, que no creu necessari un 4rt. CAP, o simplement aquesta serà una promesa electoral i un acord de govern incomplet. Per cert segons la regidora no hi ha serveis sanitaris en precari a Rubí, el pacte de govern afirma que sí que hi ha manca de serveis sanitaris, probablement la seva opinió no va ser important o el pacte és paper mullat.

I una reflexió preocupant, si fins que tinguem 90.000 habitants (3 CAPS x 30.000 habitants/CAP), no és urgent planificar i executar un 4rt. CAP, per què a la proposta de POUM i en el projecte del PSC es parla de 6 CAPS a Rubí? No vull pensar que en el fons el projecte real no escrit és el de 6 x 30.000 =180.000 o 6 x 25.000 = 150.000, quin projecte de ciutat volen portar a terme?.

Al setembre els hi preguntarem BONES VACANCES d'ESTIU.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Tu no fas vacances encara? Mira't el bloc de l'Ignasi Mir, per cert no va treballar per vosaltres, com és que no té un link amb el teu. Veig que el Sió aquell de Badalona i tu molt bons jefes no sou.

Anònim ha dit...

Doncs jo diria que si que està...