divendres, d’octubre 26, 2007

COINCIDÈNCIA, INDIGNACIÓ, ESPECTACLE.

Coincidència; tornava de Barcelona pels Túnels de Vallvidrera i en arribar a la rotonda de la carretera de Sabadell amb el polígon de Can Rosés, mentre escoltava les molèsties i perjudicis que les obres de l'AVE estan ocasionant als usuaris un cop cancel·lat el servei de rodalies, uns operaris estaven instal·lant una tanca publicitària de la campanya del govern de l'estat amb el títol: "L'AVE arriba a Barcelona el desembre". Lamentable coincidència en el temps, no vull pensar que sentiran els usuaris de rodalies del Baix Llobregat, i del Garraf en veure aquestes tanques.

Indignació, aquest és el sentiment que hem de tenir com a país en veure l'espectacle de l'arribada de l'AVE a Barcelona, fins i tot en les mesures per organitzar el carril bus han generat més retencions en els dos darrers dies que no pas en els tres primers de l'operatiu d'autocars entre Barcelona i Gavà. I avui mateix un nou esvoranc a l'estació de Bellvitge.

Espectacle, el que estan donant PP i PSOE (govern de l'estat) amb les recusacions dels diferents membres del Tribunal Constitucional, quina credibilitat tindrà al final aquest Tribunal, i la sentència sobre l'Estatut amb tot el vist sobre el tribunal, quina validesa moral tindrà.

5 comentaris:

Cristina ha dit...

Sr. Reinaldos, li ha faltat una: Ironia quan la Renfe va anunciar durant tot el dissabte a diferents cadenes de T. V. que es retrasava l'hora. Increible ironia.
Salutacions
Cristina

Xavier Reinaldos ha dit...

Cristina disculpa el retard en la publicació del comentari, no havia rebut l'avís en el correu electrònic per autoritzar la publicació. Estic fent canvis per renovar el bloc en les properes setmanes i per això tampoc no estic publicant articles en les darreres setmanes.
Xavier Reinaldos

La petjada ha dit...

quan tornes al blog???

Xavier Reinaldos ha dit...

Gràcies pel teu comentari, de fet ben aviat amb nous continguts.

Gràcies, Xavier Reinaldos

Xavier Reinaldos ha dit...

Gràcies pel teu comentari, de fet ben aviat amb nous continguts.

Gràcies, Xavier Reinaldos