dimecres, de novembre 29, 2006

PRESSUPOST 2007 (II)

En el capítol de les inversions previstes per l'any 2007 es dona continuïtat a les línies d'acció iniciades en aquesta legislatura i algunes concretades durant aquest any 2006 (Biblioteca, pavelló de La Llana, Pla de modernitzacó de l'administració). Estem davant un pressupost que tanca una etapa de govern que ha estat positiva i que deixa les mans lliures per fer propostes de futur.

Destacar dues de molt importants, el compromís de les línies elèctriques i els col·lectors, dos temes pendents de la nostra ciutat que milloraran la qualitat de vida a Can Fatjó i Ca n'Oriol. Especialment important l'esforç de la ciutat en en els col·lectors, després de 20 anys de nul manteniment l'estat de la xarxa de sanejament a la nostra ciutat és lamentable, les urgències del C/Monturiol ja en procés de inici de les obres i la futura acció del C/ Mallorca són els primers moviments clars en aquest sentit.

El compromís amb el centre de la ciutat, amb l'ampliació del C/ Riera i les partides destinades a la rehabilitació del Casino, per fer un autèntic centre cultural per a la societat civil, completen les actuacions d'aquesta legislatura, entre d'altres la reforma de l'Avda. Barcelona i el seu col·lector, l'arranjament del C/ Cervantes, el C/ Sant Joan i el pont sobre la Riera.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

En su exposicion sobre los presupuestos para el 2007, habla del compromiso con el centre,y me gustaria saber cual es y hasta donde llega este compromiso.

Xavier Reinaldos ha dit...

El nostre compromís amb el centre és doble, en primer lloc garantir les infrastructures i equipaments que li manquen, col·lector, reforma carrers entre d'altres. El segon aspecte generar punts d'atracció i de dinamització comercial i d'oci, per exemple la nostra posició en el Rubí +D o la recent obertura dels aparcaments en els festius de Ndal