dimecres, de febrer 07, 2007

PARLEM DE RUBÍ.

Parlem de Rubí va ser el primer missatge amb el que vaig publicitar el meu bloc. Majoritàriament he parlat de Rubí i algunes vegades de política nacional, que també crec que afecta als ciutadans de Rubí. Penso que és molt important poder incidir més enllà de Rubí, fent servir els diputats de CIU al Parlament i al Congrés per exemple, o manifestar que amb més autogovern millorarem ni que sigui en proximitat el servei als ciutadans de Rubí.

Alguns lectors del meu bloc em demanen que comenti alguns temes concrets de l'actualitat de Rubí, des de la campanya de CIU fins aspectes concrets de la gestió de l'IMMA i dels "busos", fins i tot es pregunten de l'efectivitat de la campanya "novedosa" que estem portant a terme. Altres qüestionen la gestió de CIU a l'Ajuntament de Rubí, segur que no ho hem fet tot bé.

Tot això dona un seguit de temes a tractar en els propers dies per poder contestar a tots els lectors que han deixat el seu comentari. Vagi per endavant una avançada continuaré amb aquest bloc més enllà de les eleccions municipals, per tant no és un element de campanya més, crec que és una forma diferent de fixar l'opinió i valoracions sobre temes que fins i tot no són d'actualitat periodística municipal.

1 comentari:

Anònim ha dit...

menosmal! ha era hora!