dimecres, de gener 31, 2007

EN DEFENSA DEL NOSTRE AUTOGOVERN.

Era el 30 de setembre, amb gent de CIU de Rubí venia de l'acte de presentació de l'Artur Mas com a candidat de CIU i anava al dinar de la gent gran activa de Rubí al pavelló de Can Roses. Durant les intervencions dels polítics hi va intervenir un diputat provincial del PSC. El seu discurs no va ser institucional, tot el contrari, va fer una intervenció política i sectària.

Indirectament va acusar a la gent de CIU de conservadors, fins i tot més a la dreta que el PP. Quin era el motiu, el vot contrari de CIU a la llei de dependència, CIU va votar en contra perquè anava contra l'estatut de Catalunya i contra les nostres competències. CIU també vol una llei de la dependència i per això vàrem lluitar en la negociació del nou estatut per tenir les competències, per poder fer una bona llei de la dependència i de l'assistència social, una llei feta des de Catalunya i pensant en la gent de Catalunya.

Han passat 4 mesos i el Consell Consultiu per unanimitat dels seus membres ha dictaminat la possible inconstitucionalitat de la major part dels articles d'aquesta llei. Ens vàrem quedar sols a Madrid en la defensa de les competències del govern de Catalunya, en defensa del nou estatut, en defensa de Catalunya, "ens vàrem quedar sols".

L'aposta estratègica de l'esquerra nacional és clara, es tracta de donar prioritat a les polítiques ideològiques per damunt de les polítiques nacionals. Aquesta situació valida l'aposta de Convergència per ser la casa gran o comuna del catalanisme, per molt que ens desacreditin, tenim una prioritat, Catalunya, la nostra nació, la defensa de la nostra identitat, la defensa del nostre autogovern i malauradament ens hem quedat sols, per això ara més que mai Convergència Democràtica ha d'esdevenir aquesta casa comuna per continuar defensant el que és nostre.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No faré cap referència a l'escrit sobre autogovern que heu penjat al vostre blog perquè, per ser sincer, ni tant sols l'he llegit.
El motiu de posar-me en contacte amb vostè és per convidar-lo a reflexionar sobre una situació que he viscut aquest matí, mentre feia un cafè abans d'entrar a la feina.
En un forn que podem trobar al barri de Sant Jordi Parc, un grup de dones es queixava que la recollida de brossa en el seu barri (que no té perquè ser precissament Sant Jordi Parc) començava a dos quarts de vuit del matí. La senyora en qüestió es queixava enèrgicament de la premura del servei, perquè considerava que a aquestes hores hi ha molts veïns que encara estan dormint.
Però aquest comentari no és estrictament el motiu que m'ha empès a escriure-li aquestes paraules. El fet més important radica en què tot i que estaven llegint en un diari que es milloraria el servei de transport públic i el de recollida d'escombraries, es tornarien a queixar pel servei.
Però el més preocupant, i atenció amb això, és que les veïnes rubinenques tenien previst presentar la seva queixa a "LA IMMA" pensant que és una persona física que es fa càrrec d'aquests temes a l'Ajuntament, i que si no els feien cas, parlarien "CON EL ALCALDE".
Quin tipus de política estem fent que no arriba a un registre tan important com ampli de la societat rubinenca? L'encoratjo a seguir endavant amb la seva campanya. És novedosa, sorpresiva i original però... ¿és eficaç? Vigili perquè les noves tecnologies, el fet diferencial i l'originalitat pot obrir de retruc una escletxa amb un sector de la població que, com a molt, llegeix un llibre cada cinc anys i no està tan pendent de l'actualitat rubinenca com creuen vostès.

FIRMA: aquell que acaba el seu cognom en IN.

Anònim ha dit...

sobre el tema dels busos i de l'IMMA de l'altre post no comentaràs res? és lo q ens interessa mes!
aket blog opino q hauria de ser de temes de Rubí en genral, no tant autogovern i coses de fora... més de RUbí.. al diari de Rubí dius "Estimo Rubí" per anunciar el blog, doncs això sembla "estimo catalunya" o "estimo la política" i tmb sta b pero preferim q parlis de Rubí!