dissabte, de juny 02, 2007

GRÀCIES, GRÀCIES.

Gràcies de tot cor a totes les persones que el diumenge 27 de maig ens van donar la seva confiança per defensar el model de ciutat de CIU. Continuarem defensant i explicant el nostre model de ciutat a tothom, estarem presents a la ciutat i intentarem portar a terme els projectes que ens hem fixat.

Gràcies també a tots els membres de CIU de Rubí pel seu suport i pel seu treball, un treball que no ha estat només de quinze dies, han estat setmanes, mesos i fins i tot anys, hem treballat de valent des de les darreres eleccions municipals per renovar i actualitzar el nostre projecte, ells i elles saben que avui tenim un bon projecte i també que tenim un bon equip pel futur.

Gràcies a la direcció de CIU a nivell local, comarcal i nacional per la confiança i el suport que m'han fet i per permetre que defensi i representi a la meva ciutat el projecte polític de CIU, quin gran honor representar el millor projecte de país i de futur, i fer-ho a Rubí. Un projecte on hi han valors, i sobretot valors humans, hi he trobat escalfor, sinceritat i compromís i estic segur que tornarem ben aviat a liderar el nostre país.

Gràcies al meu equip de campanya, a la gent més propera que han portat a terme una magnífica campanya, innovadora en continguts i format, una campanya pensada en la gent, una campanya pròxima a la gent, hem demostrat que volíem i volem governar tota la ciutat i no una part i que ho volíem fer per tothom i no només per uns quants, aquesta és la nostra gran força pel futur.

Gràcies a tota la llista que m'ha acompanyat en aquest projecte, que no només hi han posat la foto, si no que s'hi han compromés amb unes idees i una visió de la ciutat, en definitiva un projecte de ciutat, una ciutat per viure i treballar.

No ha estat una campanya fàcil, potser fa uns mesos no la veiem tan complicada, però ha estat malgrat tot una bona campanya, una campanya on CIU ha portat la iniciativa, en idees, valors, i projectes. No hem tingut l'oportunitat de contrastar-los perquè no hi ha hagut debat sobre la ciutat i el seu futur, no tothom tenia un projecte i alguns el que tenien era un llistat fred d'obres de ciment.

CIU continuarà defensant la seva visió de la societat, de país i de ciutat i ara ho farem des de l'oposició amb la mateixa intensitat que ho hem fet sempre, i farem de CIU, que vol dir ser responsable i posar per endavant els interessos de ciutat.

Però a més ho farem perquè sabem que no tan sols som els que ens vàreu votar el diumenge 27 de maig de 2007, en som més, hi ha tota la gent que vol que CIU governi Catalunya, estic segur que amb ells també compartim un model de ciutat i que hem de trobar la forma per què en el futur ens doneu la confiança a les municipals, però també ho hem de fer per tots els ciutadans de Rubí.

De tot cor gràcies, gràcies.

Xavier Reinaldos.