dilluns, de gener 15, 2007

RUBÍ EN TRANSFORMACIÓ.

Aquest és el títol del llibre que l'Ajuntament de Rubí està fent arribar a totes les llars. El llibre és un balanç de l'actual equip de govern format per PSC, CIU i ERC. Cada quatre anys els polítics hem de passar comptes d'allò que hem fet i d'allò que no hem fet. El títol del llibre és molt clar estem davant una transformació de la nostra ciutat, més lenta del que molts voldríem però sens dubte ens estem transformant.

El procés de transformació s'ha fet a partir de diferents sensibilitats i aportacions, el camí d'aquests quatre anys no ha estat fàcil i tot i que hem estat d'acord en les línies generals de cap a on volíem anar, algunes vegades, en el timó de la nau hi hagut tensió i contraposició d'idees, al final tots hem cedit i hem sumat en fer realitat bona part dels projectes que es presenten en aquest llibre.

Hem intentat i ens hem esforçat en millorar els serveis, des de l'atenció ciutadana als serveis socials i assistencials, la neteja, la recollida de residus i el manteniment urbà. Hem començat a posar punt i final al concepte de ciutat illa, camp aquest, on tenim molt de camí per recórrer en el futur si sabem aprofitar les oportunitats d'ordenació del nostre territori i la nostra ubicació geogràfica.

Evidentment són moltes les mancances que tenim encara, en equipaments i serveis, però podem anar a més i aquest és un dels compromisos de CIU per els propers quatre anys, transformar la nostra ciutat però fer-ho des de el respecte també a la nostra identitat pròpia que s'ha anat conformant al llarg d'anys i segles de treball d'homes i dones que han fet aquesta ciutat, una ciutat que avui presenta oportunitats de desenvolupament i creixement. Estem convençuts.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Cuando se hara alguna mejora en el centro?
Porque así como la cara es el espejo del alma, el centro de una poblacion es el espejo en el que miran los que vienen de fuera y la imagen que da Rubi, en ese sentido, no es muy buena

Xavier Reinaldos ha dit...

Sincerament crec que alguna cosa hem fet pel centre de la ciutat. Avda. Barcelona, C/ Cervantes, millora de la neteja, ara el C/ Colom. També en l'àmbit de la dinamització el futur Rubí +D pot ser una gran oportunitat i alguns locals de restauració.

De debó crec que de cara al futur i aprofitant el Rubí +D cal fer un Pla Integral del Centre i també un Pla de millora de les façanes, queda molt per fer, però el que és important és el que el centre està en el centre del debat i mai millor dit.

Gràcies