dijous, de gener 18, 2007

VOCACIÓ INDUSTRIAL.

Rubí té històricament una vocació de ciutat industrial, segons la diagnosis del POUM el 50% del sòl urbanitzat és industrial. Des d'aquesta posició la ciutat de Rubí ha d'articular en els propers anys la seva estratègia pròpia i en relació a les ciutats del nostre entorn. Nosaltres pensem que Rubí ha de continuar sent una ciutat on la indústria continuï sent l'eix de la nostra activitat econòmica, una indústria moderna i adaptada als nous canvis tecnològics, al procés de globalització i que sigui generadora de valor afegit, ens hem de preparar per a la nova indústria i per dotar-nos dels serveis que aquestes necessiten tant en l'àmbit privat com en el públic.
En aquesta línia ahir vaig assistir a la inauguració de les noves instal·lacions de DSV, unes instal·lacions impressionants per la seva magnitud, és el segon centre de logística a nivell europeu i el primer del grup, una empresa de logística de valor afegit, és a dir, quelcom més que un magatzem. A finals de desembre de 2004 vàrem rebre als representants de Frans Maas actual DSV i de l'empresa constructora que ens va exposar el seu projecte, quan ens van dir que a més de la logística també hi hauria manipulació i la seu social espanyola de l'empresa i a més seria la base del sud d'Europa no vàrem tenir dubtes calia fer l'aposta i fer possible la seva implantació.
Avui aquell projecte és una realitat i és una porta per donar serveis a la nostra indústria en el marc de la globalització, una indústria que ha de competir amb països tercers i que cal que tingui més recerca, més innovació i serveis professionals com pot ser la implantació de DSV.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Pagina para conocer las inquietudes de los vecinos de rubi.
http://www.guiaderubi.com, seccion rubi discute y fotos protestas