diumenge, de març 11, 2007

1r. CONGRÉS DE CIU DE RUBí

Dissabte CIU de Rubí va celebrar el seu congrés, o jornada de treball, per definir els eixos bàsics del programa electoral del 27 de maig, militants i simpatitzants de CIU durant més de 4 hores van debatre sobre la ciutat de Rubí, la situació actual de la ciutat i les propostes de futur per canviar la nostra ciutat.

Dos missatges volem enviar a la ciutadania de Rubí, el primer és que CIU té un projecte de ciutat, un projecte global que abasta a tots els àmbits de gestió però també un projecte per a les persones, per a totes les persones que hi viuen a Rubí. El segon missatge és que tenim un equip preparat per governar, un equip amb capacitat d'analitzar la situació actual, que proposa alternatives, canvis i mesures per canviar la nostra ciutat. Van intervenir un total de 15 ponents a banda dels assistents que van participar en els diferents debats.

Dels temes tractats en parlarem amb detall en els propers dies, però hem tractat sobre les polítiques socials i assistencials, gent gran, joventut, identitat, habitatge, immigració, seguretat, planificació territorial, sostenibilita i medi ambient i l'administració municipal.

Hem actualitzat les nostres propostes i idees i hem analitzat la situació actual de la nostra formació en l'àmbit local i territorial i també hem debatut sobre la campanya electoral.

Un exercici molt positiu pel que fa a la participació les propostes que s'han generat i sobretot pel convenciment de que tenim un projecte, i és un bon projecte, i tenim un equip i és un bon equip.