dimarts, de febrer 13, 2007

LA GESTIÓ DE L'IMMA. (II)

Un dels àmbits de gestió de l'Institut Municipal del Medi Ambient (IMMA) és el cicle de l'aigua. En aquest àmbit hem fet millores importants en aquests tres anys. Per importància tenim l'ampliació de la concessió que inclou ara el sanejament, és a dir, el clavegueram i els col·lectors. Per primer cop en la història de la nostra ciutat tenim un servei propi de manteniment i millora de la xarxa de clavegueram.
En aquest servei hi ha la neteja dels embornals, de les clavegueres, la inversió en nous vehicles, l'autorització de les noves connexions que les fa directament l'empresa i l'elaboració d'un nou Pla Director de la xarxa de clavegueram, que determinarà les inversions que en l'àmbit dels col·lectors hem de fer a Rubí.
També hi ha dues actuacions importants, el col·lector del C/ Monturiol que ja està en marxa i la solució del problema de la xarxa de sanejament al C/ Mallorca que en breu es presentarà als veïns i on actuarem també aquest any.
Aquest servei simplement no existia a la nostra ciutat i els incidents del C/ Monturiol els anys 2005 i 2006 van posar de manifest la necessitat i la manca de previsió dels darrers vint anys en els que no es va fer cap tipus d'actuació i el mateix amb el C/ Mallorca, una situació coneguda des de l'any 1.982 i que ningú fins ara havia afrontat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Todo esto esta muy bien, pero me gustaria saber cuando se va a solucionar el problema que tenemos los vecinos de la calle narcis menard,que no podemos entrar tranquilamente en el parking de nuestras casas, ya que siempre nos encontramos algun coche aparcado delante.