dijous, d’abril 19, 2007

RUBÍ X SEMPRE.

Aquest és l'eslògan local de CIU i que es complementa amb el general de Catalunya, Compromís amb tu. En el comentari d'ahir parlava de valors i actituds i em centrava en la persona com l'eix de la nostra acció política, com l'eix fonamental. Per nosaltres Rubí x sempre també és un eslògan que recull bona part de l'acció de CIU a Rubí.
Recull el que sempre hem estat i hem dit, des de el Recuperem el Rubí de tothom de l'any 1979, La gent d'acció per Rubí de l'any 1983, Ningú farà més per Rubí de l'any 1987, l'Empenta de l'any 1991, Ara és la teva de l'any 1995, La clau pel progrés de l'any 1999, És l'hora d'anar bé de l'any 2003. Tots tenen una idea de compromís amb la ciutat i la seva gent.
Rubí per sempre, vol dir que som una ciutat amb personalitat i història pròpia, que s'ha anat manifestant a través de festes i tradicions que ens identifiquen i ens fan singulars, però també vol dir tenir el convenciment que el Rubí d'avui és fruit del treball de molta gent, de la gent que hi ha nascut però també de tots aquells que han triat la nostra ciutat per viure i fer de Rubí la seva ciutat. És confiar plenament en la gent i en la seva capacitat emprenedora, però també vetllar perquè ningú quedi al marge del progrés general i és estar convençut de les possibilitats del nostre futur immediat que el tenim, està al nostre abast.