dimarts, d’abril 03, 2007

TRANSPORT PÚBLIC (II)

El nou sistema de transport públic trigarà aproximadament uns nou mesos en estar plenament operatiu, un cop arribin els nous autobusos ( 2 de petits i 1 com els que tenim ara), a partir d'aquell moment tindrem tres noves línies, dos línies circulars que donaran el tomb a tota la ciutat i la partició en dos de la línia 1. Hi hauran un 50% més de parades i en els punts més importants de la ciutat la freqüència de pas de les diferents línies serà entre 10 i 15 minuts.

La informació avui deficient o inexistent pràcticament, serà la base. Els horaris detallaran les hores i minuts de pas amb un compromís d'arribar o 1 minut abans o 3 més tard. També en cinc parades hi haurà un sistema electrònic que informarà del temps que falta pel pas de les diferents línies.

A final del mes d'abril tindrem el projecte de noves cotxeres que aproximarà el servei a la ciutat de Rubí i permetrà millorar el manteniment dels vehicles i les condicions de treball del personal. En resum tindrem noves línies, compromís de puntualitat, nous autobusos més i millor informació als ciutadans. Estem segurs de l'èxit del nou model que ara comencem a implantar tot i que a l'inici es generin dificultats i molèsties per als usuaris, que són més evidents amb les obres a la ciutat de pavimentació i noves voreres al centre entre d'altres.

Demano disculpes per les molèsties i les deficiències del servei en aquest procés de canvi però l'aposta de millora és i serà bona, n'estem segurs.

7 comentaris:

Anònim ha dit...

Por el centro circularan solo los autobuses pequeños o tambien los grandes?
Lo digo porque los grandes, con las calles tan estrchas, son un peligro para los viandantes. Más de una vez he tenido que apretarme contra la pared porque corria el peligro de que me diesen con el retrovisor.

Anònim ha dit...

quines ganes de veure els canvis? o sigui que la Línia 1 es parteix, es mantenen la 2 i la 4 o són tot línies noves?

Anònim ha dit...

hi ha molt poca activitat a aquest blog, e? molt malament!

Anònim ha dit...

totalmente abandonado, como todo lo que se hace en rubi.
lo crean y luego lo abandonan

Anònim ha dit...

q pena q esto eesté asi de muerto...

Anònim ha dit...

Heu pensat en Sant Muç

Xavier Reinaldos ha dit...

Sí que hi hem pensat i en la proposta definitiva de les línies, un cop es recepcioni la urbanització hi haurà servei a Sant Muç, com a la reta d'urbanitzacions.