dimarts, de desembre 19, 2006

IKEA A SANT CUGAT.... RUBÍ.

Dues persones m'han fet unes observacions, la primera em comenta que en les meves intervencions faig servir molt poc la comparativa entre Rubí i Sant Cugat, segons aquesta persona ho tenim molt bé per explicar el nostre model de ciutat, no hem de dir grans coses, simplement ens volem semblar a Sant Cugat. La segona persona em diu que sóc políticament correcte i que no provoco en aquest bloc.
Avui intentaré referir-me a Sant Cugat i provocar un cert debat o generar discrepància. Sembla ser que l'Ajuntament de Sant Cugat aprova o aprovarà la implantació de l'IKEA al polígon de Can Sant Joan, i ho farà segons la premsa mitjançant un conveni urbanístic gràcies al qual, es destinaran 300.000 d'euros a la dinamització del comerç local i 3.000.000 d'euros a la reforma o construcció d'equipaments. Tot un model de gestió que aplaudeixo.
Això és el que vol CIU a l'àrea del Rubí Desenvolupament, que els diners que generi la concessió d'aquest equipament es destinin al centre, a Les Torres i al comerç de la ciutat. I per provocar que us sembla la implantació de l'IKEA a Sant Cugat però a Rubí. Molt especialment el ...però a Rubí.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo, com a persona anti-ikea, preferiria que no s'obrís ni a Sant Cugat ni a Rubí. En tot cas, ja posats, millor a Rubí i així els impostos serien per nosaltres (nom com passa amb el Caprabo, Centre Comercial Sant Cugat i el DIR, que estan més a prop de Rubí que de Sant Cugat i on, per això, hi va més gent de Rubí).

D'altra banda espero que Rubí no prengui com a model Sant Cugat, que ha destruït totes les vinyes des de Mira-sol fins a Sant Joan per a construir-hi pisos i més pisos, fent que el Vallès sigui cada cop menys natural i més artificial.

Anònim ha dit...

el que hauriem de començar a analitzar és com resoldre els problemes que la futura implanatació d'Ikea (i també de l'Hospital)provocarà per exemple en la circulació de Rubí. De fet fins ara hem estat incapaços de fer una vorera fins al Caprabo i l'Eroski, així que millor no pensar amb el que passarà. Possibles solucions: fer un seguiment molt exhaustiu de la tramitació a Sant Cugat i si s'escau i és possiblle fer totes les al.legacions i formulacions necessaries. Que l'Ajuntament no s'assabenti de les coses per la premsa, sisplau.

Anònim ha dit...

Mira Xavier, la discrepancia no es pot fer desde un partit politic, sino desde el sentit comú i desde la coherencia. Si parles d'identitat, ja se que es la catalana, no es pot dir que ens volem semblar a Sant Cugat, jo particularment no ho vull. Heu tingut en conte les llargues cues que haurem de soportar? Sóc adicta a Ikea, pero no per aixo haig de perdre el nord. Perque el que s'hauria de fer seria respectar els horaris, els festius i eliminar els centres comercials. Cristina.