dimarts, de novembre 21, 2006

DUES LEGISLATURES I UN CAP ENCARA NO...

Aquesta és la realitat, el govern tripartit haurà necessitat dues legislatures per construir el III CAP (Centre d'Assistència Primària) a Rubí. Si totes les inversions previstes per la Generalitat del tripartit tenen el mateix ritme, tenim per temps i temps de veure tot allò que en campanya deien que ja havien fet, us en recordeu del famós anunci del PSC i la nostra rèplica?.

Avui hem estat a les obres del III CAP amb Josep Rull diputat de CIU, és la segona vegada que hi anem, la primera va ser el novembre de 2004 i vàrem denunciar que després d'un any de govern tripartit el projecte no tan sols estava aturat si no que ni tan sols estava en pressupostos. Avui encara està en construcció, després d'un any i mig de la col·locació de la primera pedra per part de la Consellera Geli, per cert en plena campanya electoral la consellera va venir a Rubí a inaugurar el cartell de les obres del nou hospital lleuger, previst inicialment per l'any 2009, si té el mateix ritme de construcció, podem prendre paciència.

Si la raó de ser del tripartit 2 segons els actors principals són les polítiques socials, o Rubí és una excepció o la política social del tripartit no existeix.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

Un bon govern ha de tenir un bon equilibri entre la racionalitat i l’emoció, només amb intel·ligència o només amb racionalitat, la capacitat de triomfar i de superar obstacles sovint és limitada, aquesta es l’opinió, crec recordar, de l’escriptor Goleman, i que jo personalment hi estic completament d’acord. Et dic això, benvolgut Xavier, perquè aquesta qualitat de l’equilibri tothom pot dir que la te, però sovint no la pot demostrar, en canvi tu sí pots fer-ho i m’atreviria a dir que amb escreix.

Anònim ha dit...

És evident que el tripartit no fa els seus deures. I tot i haver suspès com amb la ESO passen de curs! Quina vergonya!!!Això amb CIU no passaria.Cintinuin marcant el desastre de tripartit.

Anònim ha dit...

Primer de tot, felicitar aquesta iniciativa on els ciutadans tenim l'oportunitat de fer un debat sobre els afers que afecten Rubí.
Necessitem gent que es comprometi amb la ciutat com voste.
Necessitem el govern de CiU ja.
Xavier Reinaldos, primer alcalde, despres president!!