dilluns, de novembre 20, 2006

PRIMER APUNT.

Després d'algunes proves realitzades amb la col·laboració dels meus companys, per fi arriba el primer apunt, el primer comentari en aquest bloc i no pot ser altre que explicar quin objectiu persegueixo amb aquest bloc.
M'agradaria que aquest bloc fos un espai de reflexió i de idees al voltant bàsicament dels reptes i objectius de la nostra ciutat, de la vida diària de Rubí, una visió com a Tinent d'Alcalde i Portaveu del Grup Municipal de CIU. Però també explicar les vivències, inquietuds i experiències personals, i les de molts ciutadans i ciutadanes de Rubí.
Un espai per opinar sobre el dia a dia no tan sols de Rubí, el de Catalunya i el del nostre entorn, aquelles coses que encara que llunyanes també ens afecten com a ciutadans del món global.
I finalment m'agradaria que fos un espai de debat, compartir opinions, discrepant, però amb voluntat de construcció del futur, cercant un consens que necessitem per encarar amb garantia d'èxit el nostre futur.
Moltes gràcies per la vostra atenció i la vostra col·laboració.

4 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Reinaldos, considero que és una bona iniciativa aprofitaré aquest espai per fer-li arribar les meves modestes aportacions, i si ho permet també les crítiques.

Salutacions.

Anònim ha dit...

Desitjo que en aquest espai arribin totes les qüestions importants que ens afecten als ciutadans de Rubí i que el nivell del debat sigui constructiu per a tots. Moltes felicitats per fer una proposta d'aquestes característiques.

Anònim ha dit...

Sr. Reinaldos,

Felicitats per la teva pàgina, a mí el que m'agradaria saber, durant tots aquests anys de mandat del CiU a Catalunya com és que el tema de la riera sempre ha estat així sense arreglar, que em pots dir d'aquest espai natural que tenim poc aprofitat per no dir oblidat?

Xavier Reinaldos ha dit...

Gràcies a tots els comentaris, en referència a la Riera qui va posar el tema damunt de la taula va ser CIU, qui va dissenyar les tres primeres fases va ser CIU i des de que tenim el tripartit res de res, les obres i el manteniment no han tingut continuïtat.