dilluns, de novembre 20, 2006

PRESSUPOST 2007. SENTIMENTS I EMOCIONS.

Ahir vam presentar les bases del pressupost de l'any 2007 a l'Ajuntament de Rubí, ho vam fer amb els altres socis del pacte de govern. No us vull ara donar dades i xifres sobre el que representen aquests pressupostos, tindrem temps en els propers dies per entrar en detall, però sí que us volia fer arribar dues reflexions:
  1. Penso honestament que arribem al final de la legislatura consolidant un model de canvi que ha assumit els reptes de la ciutat, ampliant els recursos disponibles, posant els problemes damunt de la taula i prioritzant accions i serveis als ciutadans. Des de les noves escoles bressol, la pavimentació i arrenjament de la ciutat, les inversions i la millora de la gestió de residus, o el tema del clavegueram entre d'altres.
  2. Aquest pressupost també és una base per dissenyar el Rubí dels propers quatre anys, podrem presentar noves propostes detallades sobre prioritzacions de les diferents partides pressupostàries, sobre la base d'un model sanejat i atenent els serveis bàsics, ara cal fixar prioritats en tots els àmbits, la propera legislatura tindrem aquest repte.
A la nit amb companys de CIU hem estat a l'acte ESTIMAR CATALUNYA amb l'Artur Mas, en Josep Antoni Duran i Lleida i en Xavier Trias. No ha estat un acte d'emprenyats, és evident que humanament ho podem estar, ha estat un acte bàsicament de futur, de projecte i d'il·lusió. Aquells que volen una CIU feble es trobaran un projecte sòlid i amb vocació de futur, obert a tothom, CIU vol ser la casa gran del catalanisme.

En Duran ha parlat d'una dita hindu que més o menys diu: no plorem perquè ens han pres el sol, perquè les llàgrimes no ens deixaran veure la lluna, i volem veure la lluna perquè sempre després de la lluna torna a sortir el sol.

L'Artur Mas ha donat les gràcies a tots els militants, simpatitzants, interventors i apoderats de CIU i molt especialment a les 935.756 persones que de forma majoritària van donar la confiança a CIU i que volien un govern de CIU. Però també ha mirat al futur ha donat les bases del projecte de CIU i la nostra raó de ser: ESTIMAR CATALUNYA.

Ha parlat de que el tripartit és legal però li manca la força moral d'haver guanyat les eleccions i també ha recordat el dret dels 935.756 votants de CIU a ser respectats com a opció política majoritària i poder optar el govern.

Hem dit que volem que els catalans estiguin units per damunt dels partits i del partidisme, els volem units en la construcció de Catalunya. Catalunya és una nació i qui millor la defensa és CIU perquè per CIU identitat nacional i social és una mateixa cosa que no es pot separar.

FInalment, servir a la nació és servir el present i construir el futur.

Som-hi tots amb força renovada amb il·lusió a construir aquesta gran casa del catalanisme oberta a tots.