dijous, de novembre 23, 2006

PRESSUPOST 2007 (I)

Sempre és difícil parlar de pressupostos i fer-ho de forma entenedora, intentaré durant les properes setmanes explicar algunes dades i la seva trascendència per la ciutat. En primer lloc us vull comentar que el proper any tenim previst reduir les despeses de la planta de triatge de residus en 700.000 euros gràcies a les millores que hem introduït en la planta i als convenis de col·laboració signats amb els Ajuntaments de Corbera i Santa Eulàlia de Ronçana.

És obligació dels gestors públics gestionar de forma eficient i eficaç, i quina conseqüència té aquesta mesura, una de molt bona: Incrementar les despeses dels departaments de Serveis Socials (128%), Educació (96%), Esports (34%) i Joventut (57%).

Hem reduït les despeses de la planta, però hem de fer moltes més millores en el servei de recollida de residus i neteja viàries. Cal també apostar en un futur molt proper per destinar més recursos als serveis de neteja de carrers i recollida de residus perquè hem de tenir una ciutat millor i tot i que hem millorat, encara ho podem fer més i és possible.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Reinaldos soc una mestressa de casa, de certa edat, i vol que li digui, per molts recursos que vostè dediqui a la neteja, si els ciutadans no prenen consciència, son deixats i no respecten les normes bàsiques de convivència dubto que us en sortiu. Deixi’m que li faci una recomanació: faci més pedagogia, més sensibilització, més implicació, que l’escombra surt molt cara pels ciutadans que respectem els drets de tothom.

Cimeraextra ha dit...

Benvolgut compratriota, enhorabona pel teu blog. Hi tornaré sempre que pugui. I tu ja saps que sempre que vulguis pots venir a fer tertúlia al Cimera Extraordinària. Ja anem per les 13.000 entrades, i t'hi esperem perquè com més serem més treballarem pel país.