dissabte, de novembre 25, 2006

SÍ SENYORA. ENDAVANT.

Ahir Convergència per la Igualtat va presentar els actes a Rubí en commemoració del dia contra la violència de gènere. Entre els actes de Convergència per la Igualtat vodria destacar la roda de premsa d'ahir de Merçè Pigem diputada de CIU a Madrid i ponent de CIU en les lleis contra la violència de gènere i la llei d'igualtat. Només una observació de la seva roda de premsa, és necessària la implicació dels homes per fer front al drama de la violència del gènere i per la igualtat, una reflexió, la discriminació salarial no és pel sexe si no per les responsabilitats familiars, que encara i fonamentalment recauen en la dona i són un obstacle per a la seva promoció laboral.

El dilluns a les 19:30 i a l'Ateneu tindrà lloc una xerrada col·loqui amb Sílvia Requena, advocada i secretària d'organització de Convergència per la Igualtat un grup de treball de CDC format per dones i homes compromesos amb la igualtat.

Probablement CIU serà la única formació polítca d'àmbit nacional i de les tradicionalment parlamentàries que tindrà com a cap de llista un home a Rubí. Molts intenten presentar la presència al capdavant d'una llista d'una dona com un compromís amb la igualtat de gènere, no és això amigues. El verdader compromís es demostra amb l'acció i les propostes i en aquest sentit des de Rubí, Convergència ha demostrat que s'ha pres en ferm aquest compromís. Convergència és la única formació política que ha organitzat actes per condemnar la violència de gènere i reivindicar la igualtat. Les coses són com són i això és evident. Sí senyora i endavant a la gent de Convergència per la igualtat.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Benvolguts tots, estic d'acord. L'igualtat s'ha de demostrar en fets, no nomes en forma de propaganda. Encara és molt el camí a recòrrer per tal que la igualtat i la no violència en vers la dóna sigui una realitat.
Se que costarà molta feina que això sigui possible, però amb la bona feina de tots el components de Convergència crec que al final entre tots aconseguirem que deixi de ser una quimera i passi a ser una realitat.
Salutacions.