dimecres, de novembre 22, 2006

TERRITORI I IDENTITAT. IL·LUSIÓ JOVE.

Avui amb alguns companys que són també caps de llista de CIU a municipis metropolitans hem acompanyat en Xavier Trias a la roda de premsa davant de l'exposició Barcelona Metròpoli a la Plaça Catalunya de Barcelona. Rubí encara no és formalment membre de l'Àrea Metropolitana, però en el futur probablement ho serem o es plantejarà aquest debat.

Reconèixer el nostre caràcter metropolità no pot implicar dependència de la Gran Barcelona, no pot implicar pèrdua de la identitat pròpia i de la possibilitat de decidir el futur de la nostra ciutat com estem o hem de fer ara amb el debat del Pla d'Ordenació Urbanística Municipal. Mancomunar i compartir serveis sempre, les decisions sobre el nostre territori, el nostre rol econòmic i social amb les ciutats de l'entorn l'hem d'exercir amb ambició i confiança en la nostra pròpia capacitat i amb vocació de lideratge, estic segur que ho podem fer.

A la tarda vaig poder compartir una estona amb la gent del ball de countri de l'AA.VV. del centre. Majoritàriament eren dones, però jo les vull anomenar noies, perquè parlant amb elles he vist en les seves expressions i les seves paraules il·lusió, ganes de passar-ho bé, companyerisme, he vist autèntica joventut. Moltres gràcies i endavant.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. Reinaldos, m'alegro que li agradi el country, vaig estar al míting amb el Felip Puig i ho van fer molt bé.Qué vostè en té afició?Balla countri? Miri si vol ja ens ho explicarà.

Anònim ha dit...

Sr Xavier, Avui hem llegit el seu anunci al Diari de Rubí, bé ja anirem mirant el que explica. Confiu que publiquin el nostre. Felicitats i a veure si serveis per conèixel millor i poc a poc si sap el que pensem faci les millores. Que encara queda molt per fer.