divendres, de gener 26, 2007

ANEM PER FEINA.

Ahir va haver la roda de premsa de presentació de la meva candidatura com a cap de llista de CIU a les properes eleccions municipals del 27 de maig. En primer lloc vull agrair la confiança que han dipositat els companys de Convergència i Unió en la meva persona, per representar el projecte de CIU a Rubí, que és també defensar el projecte de CIU per Catalunya. I en segon lloc és una satisfacció i un orgull poder representar la gent de CIU i els seus votants.

Conjuntament amb els presidents locals de CDC i UDC, en Toni Valdívia i en Miquel Montoliu, i amb els dos comitès executius, vàrem presentar els fonaments de la proposta electoral de CIU per a les properes eleccions municipals, pensem que la nostra ciutat ha de tenir capacitat de lideratge, necessitem l'exercici d'un municipalisme participatiu i nacionalista, creiem en una gestió urbanística sostenible que garanteixi el progrés dels ciutadans, apostem per una política social a favor de les persones i defensem el caràcter emprenedor de la gent i de la societat civil, i un compromís treballar pel futur de Rubí.

D'aquí al 27 de maig hem d'anar per feina per donar la resposta adequada als reptes de futur de la nostra ciutat.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

Jo et votaré, sobretot per la teva gestió al capdavant de l'IMMA. Menys en el tema dels autobusos crec que heu fet molt bona feina.

Anònim ha dit...

jo votaré a IC-V, crec q fan millor feina en medi ambient que CiU, sobretot x la experiència de Núria Buenaventura a la DIputació. Tot i això, els busos fan pena...

Anònim ha dit...

Veo que hoy se anima....Yo antes voté a Nuria Buenaventura, pensé que ideologicamente era más verde. Vaya, quizás sí lo es más que Reinaldos , pero no tiene ni idea de gestión ambiental. Yo veo un Rubí más limpio, además se ha potenciado más el modelo residuo mínimo.La deixalleria móvil,o la educación el los colegios... (mis hijos han apredido mucho)Incluso se ha protegido más espacios vedes. Quizás cambie mi voto y haga una apuesta per un modelo de buena gestión medioambiental y con resultados de Reinaldos, quine parece ser segun escuché en radio Rubí, vuelve a ser el cabeza de cartel de CIU.Juan-Zona Norte

Anònim ha dit...

Sr. Reinaldos,
cuando se solucionara lo de la calle terrassa?
Al final pasara algo grave
En la reunion que tuvimos, usted reconocio que era consciente, pero todo sigue igual y de esto hace mas de un año

Anònim ha dit...

Los autobuses por el centro tendrian que ser más pequeños y pasar mas seguido.
Como los autobuses de barrio en barcelona.
No hay que inventar nada, solo copiar.