divendres, de gener 05, 2007

LA COMUNICACIÓ A RUBÍ (I).

Un comentari en el bloc em demana la meva opinió sobre el fet de que a Rubí ja no tenim TV i què podem fer des de l'Ajuntament.
El govern de la Generalitat de Catalunya va decidir no concedir la llicència privada de TV a l'oferta de Canal 50 de Rubí. La ciutat de Rubí ha estat discriminada pel govern català en la distribució de llicències i és bastant difícil que a curt termini i un cop es desenvolupi la TDT tinguem una televisió privada d'àmbit rubinenc.
En l'àmbit dels canals públics, el desplegament de la TDT ens obliga a compartir la llicència amb altres municipis de la nostra comarca com Sant Cugat, Cerdanyola, Ripollet, Montcada i altres. Ja podem afirmar que serà molt difícil generar una programació amb tant de detall sobre els afers de la nostra ciutat com la que tenia Canal 50.
Què fem des de l'Ajuntament. Em consta que s'està intentant que mentre hi hagi emissions en sistema analògic es pugui reemprendre les emissions de Canal 50, per altra banda hem de fer possible que el futur canal públic comarcal sigui atractiu per la gent de la comarca i del municipi, pugui haver programes específics o apartats dedicats als municipis i reivindicar que quan tècnicament sigui possible (penso que ho és) hi hagi noves llicències al nostre entorn i que Rubí en tingui una.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Quina llàstima això de perdre la nostra televisió.Vostè parla de llicències i bé li pregunto si no és possible fer que Canal Català Vallès (tele Bustos)faci un cobriment de les coses de la ciutat i faci una emissió per Rubí d'aquestes notícies, som molta gent que miraríem la televisió i den ben segur que fariem pujar la audiència..que en som 70.000.

Anònim ha dit...

quina pena no tenir cavalcada de reis per televisió. va ser molt xula!

Anònim ha dit...

Ja que parleu de comunicació a Rubí, heu visitat www.rubi.org ?
Internet també es un mitja de comunicació, no? Com aquest blog.