dilluns, de gener 08, 2007

COMENÇA 2007.

Avui pràcticament tothom ja ha tornat a la normalitat, les escoles i també els diferents centres de treball, ja s'han acabat les festes, avui podem dir que és el primer dia pràcticament normal de 2007. A nivell municipal ha estat també el primer dilluns normal de 2007, reunió al matí d'equip de govern i junta de govern local, a la nit primera reunió de l'executiu de Convergència Democràtica de Catalunya a Rubí.

Tots els que més o menys estem en política ja tenim la vista posada en una data del calendari, el 27 de maig de 2007, les properes eleccions municipals. Des de CIU ja fa temps que estem treballant en la preparació d'aquestes eleccions, però ara ja hem posat el compte enrera, ben aviat la proclamació del candidat, els primers candidats i la llista completa.

D'això també hem parlat avui però no era el més important, considero que el més important és poder parlar de projecte de ciutat, i de projectes concrets, de poder defensar que el vot a CIU serà un vot útil, què proposem i quin compromís volem assumir, i una idea final, els rubinencs i rubinenques tenim el dret de somiar una ciutat millor i CIU el compromís per fer realitat aquest somni.


3 comentaris:

Anònim ha dit...

A ver si en este año que comienza se solucionan los problemas de vados y contravados, como por ejemplo el de la calle Narcis Menard.
Y se toma alguna medida en la Calle Terrassa para que los coches no puedan ir tan rapidos en esta calle tan estrecha,porque al final habra una desgracia.

Anònim ha dit...

A veiam si pel 2007 el nostre benvolgut ajuntament demostra que es capaç d'aturar el pas de camions pel carrer Murillo o de fer que el seu pas no provoqui algun trist accident.

Xavier Reinaldos ha dit...

Penso que pel que fa als guals i contraguals ja s'han regulat i es poden demanar, si hi ha algun problema ja diràs quelcom. Pel que fa al C/ Murillo i Cervantes es difícil regular el pas de vehicles però mirarem de posar fil a l'agulla.